OM INCH

Vi tillhandahåller kvalificerad rådgivning inom IT-strategi. Våra konsulter i Stockholm arbetar med ledningsgrupper hos företag, myndigheter och organisationer för att stödja, driva och utveckla IT-strategier. Med vår gedigna erfarenhet och goda kännedom om IT-marknaden erbjuder vi rådgivning av högsta klass för att möta såväl dagens som framtidens krav.

Vi har stor vana av att driva internationella projekt såväl som lokalt och arbetar gärna och väl med internationella företag och organisationer. För oss är flexibilitet nyckelord i alla större projekt och sammanhang.

Utgångspunkten i varje uppdrag är klientens behov och uppdragets karaktär. Vi eftersträvar långsiktiga relationer och bistår med stöd för att möta kommande utmaningar. För oss är unika behov kärnan i varje uppdrag.

Läs mer om vad vi erbjuder

INCH är baserat i Stockholm och grundades 1999. Ur INCH kunskap och verksamhet växte det prisbelönta webbaserade undersökningsverktyget Netigate fram.

Vi tillhandahåller kvalificerad rådgivning inom IT-strategi. Våra konsulter i Stockholm arbetar med ledningsgrupper hos företag, myndigheter och organisationer för att stödja, driva och utveckla IT-strategier. Med vår gedigna erfarenhet och goda kännedom om IT-marknaden erbjuder vi våra kunder rådgivning av högsta klass för att hjälpa dem möta såväl dagens som framtidens krav.Vi har stor vana av att arbeta inom internationella projekt och arbetar gärna och väl med internationella företag och organisationer. För oss är flexibilitet nyckelord i alla större projekt och sammanhang.

Utgångspunkten i varje uppdrag är klientens behov och uppdragets karaktär. Vi eftersträvar långsiktiga relationer med våra kunder och bistår med stöd för att möta kommande utmaningar. Vi har under de senaste fem åren arbetat nära bland annat Electrolux, Arla, Svenska institutet och Konsumentverket. För oss är klientens unika behov kärnan i varje uppdrag.