KUNDCASE

Vi har under de senaste 10 åren arbetat nära bland annat Electrolux, Arla Foods, Svenska institutet och Konsumentverket. För oss är klientens unika behov kärnan i varje uppdrag.

Samarbetet med Electrolux omfattar såväl ett flertal upphandlingar som rådgivning. INCH har bland annat kontinuerligt fungerat som teknisk och strategisk rådgivare vid uppbyggnaden av koncernens intranät E-gate och arbetar idag löpande med inköp av nya IT-lösningar, såsom bildhanteringssystem och hårdvara. INCH deltar aktivt i Electrolux planering för att uppfylla framtida behov.

INCH har genomfört flertalet uppdrag för Tekniska museet inom webb, utställningsproduktion och nu senast upphandling av formgivningen för deras hittills största utställning 100 innovationer.

Samarbetet med Svenska institutet omfattar såväl ett flertal upphandlingar som rådgivning. INCH har bland annat kontinuerligt fungerat som teknisk och strategisk rådgivare vid utvecklingen av www.sweden.se samt webbplatser även för andra NSU-organisationer.

 

Arbetet med Arla Foods Sverige har bestått av upphandling och rådgivning för byte av plattform för www.arla.se. Arbetet har även inneburit behovsanalyser och utveckling för Arlas företagssite www.arlafoods.se samt upphandling av mediahanteringssystem. Vi agerar som löpande rådgivare för Arla Foods i IT-frågor och har även medverkat i deras upphandling av en inhouse-byrå för grafisk produktion.

Nedan ytterligare exempel på andra kunder vi gillar att jobba med: