VI ERBJUDER

Projektledning

Vi har stor vana av att driva internationella projekt såväl som lokalt och arbetar gärna och väl med internationella företag och organisationer. För oss är flexibilitet nyckelord i alla större projekt och sammanhang.

Upphandling

I de flesta projekt är upphandling av tjänster eller varor en naturlig del i processen. En korrekt utförd upphandling sparar både tid och pengar. Vi på INCH bistår några av Sveriges största företag, organisationer och myndigheter med rådgivning eller utförandet av hela upphandlingsförfarandet, i komplexa större projekt, offentlig upphandling eller i mindre skala.

Strategi

Vi tillhandahåller kvalificerad rådgivning inom IT-strategi. Våra konsulter i Stockholm arbetar med ledningsgrupper hos företag, myndigheter och organisationer för att stödja, driva och utveckla IT-strategier. Med vår gedigna erfarenhet och goda kännedom om IT-marknaden erbjuder vi våra kunder rådgivning av högsta klass för att hjälpa dem möta såväl dagens som framtidens krav.

Oberoende & engagemang ♥

INCH är helt oberoende mot potentiella leverantörer och utgångspunkten i varje uppdrag är klientens behov och uppdragets karaktär. Därför kan vi presentera lösningar som passar just Ditt projekt eller uppdrag och behöver inte anpassa kravspecifikationen eller projektet efter olika leverantörers eventuella partnerskap, om just den lösningen inte skulle vara den bästa tillgängliga för uppdraget. Vi hittar det som passar er bäst!

Vi eftersträvar långsiktiga relationer med våra kunder och bistår med stöd för att möta kommande utmaningar. För oss är klientens unika behov kärnan i varje uppdrag.

 

Se vad vi gjort för några av våra kunder.